Naročilo na obvestila

Občasno po e-pošti pošti pošljemo:
  • pomembne informacije in novitete s področja splošnega zobozdravstva in ortodontije
  • obvestila o spremenjenem režimu dela, delovnem času ter prilagoditvah ob epidemiji COVID-19.
Če želite biti obveščeni, izpolnite spodnji OBRAZEC.
 

  • Če se po kliku na gumb [Naročilo] spet pojavite tukaj, spodaj preverite napake.
    Po uspešno izpolnjenem obrazcu  na e-naslov prejmete povezavo za potrditev.

     
  • ODJAVITE se lahko vsak trenutek tako, da v prejetem e- sporočilu kliknete na povezavo.
  • Če informacij ne želite prejemati v SPAM,  info@zoboestetika.si  označite za varen e-naslov.

 
Pojasnila in podrobnosti
 
Vaše podatke potrebujemo za obveščanje po e-pošti.
Pošiljali vam bomo obvestila s področja zdravljenja zob, o novostih in pomembnih informacijah s področja zobozdravstva, o akcijah in novostih v naši ponudbi ter drugih informacijah, za katere bomo presodili, da bi vas lahko zanimale.
Vaših podatkov ne bomo prodajali ali kakorkoli namerno izrabljali v korist drugih pravnih ali fizičnih oseb.

Poleg podatkov, ki jih boste vnesli v obrazec na tej spletni strani, bo programsko orodje za pošiljanje elektronske pošte vodilo tudi statistiko povezano s pošiljanjem e-pošte. Sem sodijo podatki o časih odpiranja sporočil, klikih na povezave, stopnji odpiranja ali zavračanja sporočil, odjavah, razpršenosti odpiranja in morebitnih drugih podatkih, ki nam lahko pomagajo pri pošiljanju bolj primernih sporočil za vaše potrebe. Prav tako se beleži vašo IP številko. Za potrebe remarketinga bomo uporabljali piškotke, ki bodo pripomogli k bolj relevantnemu prikazovanju oglasov na spletnih medijih, kot so Google, Facebook in drugi spletni mediji. Več o piškotkih lahko preberete tukaj.

Z vašimi podatki bodo seznanjene osebe, ki bodo neposredno zadolžene za izvajanje elektronskega obveščanja. Prav tako bodo s podatki seznanjene osebe, ki bodo zadolžene za marketing in osebje, ki bo zadolženo za računalniško obdelavo podatkov. Med navedene lahko sodijo naši zaposleni ali zunanji izvajalci. Zunanje izvajalci bodo PoliTRON, internet marketing, d.o.o., Podjetniško svetovanje, Marjan Papež s.p. ali drugi izvajalci marketinških aktivnosti, spletnih storitev in storitev obdelave podatkov. S svojimi orodji in storitvami bodo pri izvajanju e-poštnega obveščanja vključeni tudi ponudniki gostovanja (npr. Domovanje.net, DHH d.o.o.), izvajalci online elektronskega marketinga, e-poštnega obveščanja (npr. MailChimp), izvajalci vodenja spletnih statistik (npr. Googel Analytics) in drugi podobni izvajalci spletnih storitev (npr. Facebook), zato bodo lahko ob izvajanju svojih storitev do nekaterih vaših osebnih podatkov dostopali tudi izvajalci različnih spletnih storitev.

Podatki se bodo zbirali na strežnikih izbranih ponudnikov e-poštnega obveščanja, kot je npr. MailChimp ali na lastnih strežnikih oziroma na strežnikih naših ponudnikov gostovanja, v kolikor se bomo odločili za izbiro lastnega orodja za pošiljanje e-pošte. Za potrebe obdelave, arhiviranja in varnostnih kopij bomo podatke lahko hranili tudi na lastnih računalnikih. Pri opravljanju elektronskega obveščanja bodo lahko s svojim storitvami sodelovali različni ponudniki spletnih storitev (npr. Google, Facebook in drugi), ki bodo prav tako lahko zbirali podatke in jih hranili na svoji strojni opremi. Podatke bomo hranili in uporabljali kot navedeno do vašega preklica.

Vsak trenutek se lahko odjavite od prejemanja obvestil, si pogledate vaše osebne podatke in jih spreminjate. To storite tako, da kliknete na povezavo v prejetem sporočilu. Na vašo pisno zahtevo preko e-pošte vam bomo omogočili prepisovanje ali kopiranje ter izpis ali popoln izbris vaših osebnih podatkov. Posredovali vam bomo seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen. Prav tako vam bomo na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podali tudi druge informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih zbiramo.

Niti ZoboEstetika d.o.o., niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki bo sodelovala pri pošiljanju elektronskih obvestil, v nobenem primeru ne bo odgovarjala za nobeno škodo, zaradi vašega prejema in uporabe vsebin e-poštnih sporočil ter vaših odločitev in dejanj, ki bodo izhajali iz prejetih sporočil s strani ZoboEstetika d.o.o. Prav tako ne odgovarjamo za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Za podrobnosti, ki niso zajete na tej strani, veljajo določbe navedene na strani Spletno poslovanje družbe ZoboEstetika d.o.o.

ZoboEstetika, estetsko zobozdravstvo in ortodontija, d.o.o.
Gubčeva cesta 41a, 8210 Trebnje
T: 07 / 30 444 77
www.ZoboEstetika.si
info@ZoboEstetika.si


Izpolnite vnosna polja

* označena polja so obvezna.
...
* označuje zahtevano
Če želite prejemati obvestila, morate potrditi prijavo!
Izberite naslavljanje | g. (M) ali ga. (Ž)
Izberite nagovor | Spoštovani (M) ali Spoštovana (Ž)
Izberite nagovor | Pozdravljeni (M) ali Pozdravljena (Ž)
Email Marketing Powered by Mailchimp